Zselés szelet
 
Két „piskótát” kell sütni.
 
Sárga tészta:
10 tojás sárgája, 30 dkg kristálycukor, 15 evőkanál meleg
víz, 35 dkg liszt, 1/2 cs. sütőpor. Jól felverjük, kikeverjük,
lassú tűznél sütjük. Ha kihűlt, lapjában kettévágjuk.

 
Középső (fehér) tészta: 10 tojás fehérje, 30 dkg cukor,
10 dkg tördelt csoki, 10 dkg vágott dió, 10 dkg zselés
cukor összevágva, 20 dkg liszt, 1/2 cs. sütőpor.
Jól felverjük, kikeverjük, sütjük.

 
Krém: 1/2 liter tejből, 1 cs. vanília pudingporból pudingot
főzünk. 25 dkg Ráma margarin, 1 citrom héja és leve,
20 dkg porcukor. Ezeket habosra keverjük, majd
összekeverjük a főzött (ha langyosra hűlt) pudinggal.

 
Összeállítás: Alul sárga lap fele, rákenjük a krém felét,
ráhelyezzük a fehér tésztát, rákenjük a krém másik felét,
majd a másik sárga lapot rátesszük.
Tortabevonóból készült csokoládéval bevonjuk a sütit.

 
Nagy adag, gáztepsiben kell sütni, mert ha nem,
akkor jó magas lesz a süti!