Vadász szelet
 
Hozzávalók:
 
Tészta:
  400 g liszt
  50 g porcukor
  15 g kakaópor
  1 tk szódabikarbóna
  2 db tojás
  3 ek méz
  100 g vaj
  100 ml tej
 
Csokoládékrém:
  40 g tejszín ízű pudingpor – vagy vaníliás
  300 ml tej
  50 g étcsokoládé
  125 g puha vaj
  100 g porcukor
  Kókuszos krém:
  40 g tejszín ízű pudingpor  - vagy vaníliás
  300 ml tej
  45 g kókuszreszelék
  50 ml habtejszín
  100 g porcukor
  125 g vaj
 
Tetejére:
  1 ek étolaj
  100 g étcsokoládé
 
Elkészítése:
A tészta alapjaként a száraz hozzávalókat alaposan összekeverjük, majd a vajjal, a mézzel és a tojásokkal összeállítjuk.
3 db egyenlő részre osztjuk a mézes tésztát és egyenként kinyújtva 180°C-on kb. 10 perc alatt kisütjük.
A krémhez pudingot főzünk. A vajat a porcukorral habosra keverjük, és hozzáadjuk a pudinghoz, amit két egyenlő részre osztunk. Az egyiket étcsokoládéval, a másikat  kókuszreszelékkel keverjük össze, és hagyjuk teljesen kihűlni.
A lapokat először a csokoládés, majd a kókuszos krémmel kenjük meg.
Végül olvasztott étcsokival vonjuk be, és kis idő után szeletelhetjük is!