Tejszínes-mézes  krémes
 
Tészta:
30 dkg liszt
1 kávésk. szódabikarbóna
10 dkg porcukor
5 dkg vaj, vagy RÁMA
1 evőkanál méz
1 tojás és 1 sárgája
 
Krém:
1 liter tej
2 vanília ízű pudingpor
2 evőkanál liszt
1 vaníliás cukor
3 tojás sárgája
15 dkg porcukor
10 dkg margarin
 
Hab:
3 evőkanál kristály cukor
1 cs vanilíás cukor
1/2 l Hulala tejszín
A lapok tetejére
12 dkg porcukor
1/2 csomag karamella ízű pudingpor
2 evőkanál olaj
2 evőkanál forró víz
 
Elkészítése:
A porcukrot, tojást, margarint, mézet, szódabikarbónát gőz felett felverjük.
Belekeverjük a  lisztet. Kettéosztjuk és kb. gáztepsi méretre kinyújtjuk.
(sütés kb. 10-15 perc)
A vaníliás krémhez a pudingporokat a liszttel elkeverjük,hozzáadjuk a
tojások sárgáját, vaniliás cukrot,  majd a tejjel  megfőzzük. Amikor kihűlt,
a cukorral habosra kevert margarinnal összekeverjük.
A tejszínt, a vaniliás cukrot és a kristálycukrot keményre  felverjük.
Az egyik lapra egyenletesen rákenjük a vaníliás krémet.
Erre megy a tejszín hab. A másik lappal befedjük.
A tetejére a 12 dkg porcukrot a karamellás pudingporral és a  forró vízzel,
az étolajjal símára keverjük, és a tészta tetejére kenjük.
Hűtőbe tesszük. Másnap lehet szeletelni.