|
Kráter
Előre megfőzni és kihűteni 2 csomag
vaníliás pudingot 9 dl tejjel és 6 evőkanál cukorral.
Tészta: 25 dkg liszt, 2 evőkanál kakaó, 1 cs. sütőpor, 1 cs. vaníliás
cukor, 1 dl tej, 1 dl étolaj, 25 dkg cukor, 5 tojás.
Az 5 tojás sárgáját 25 dkg cukorral és a vaníliás cukorral elkavarjuk,
majd lassan hozzáadjuk a tejet, az olajat, majd a lisztet (sütőporral,
kakaóval elkeverve) s végül az 5 tojás keményre vert habját.
Zsírozott, lisztezett tepsibe tesszük, s vizes kanállal a pudingot
beleszaggatjuk.
Forró sütőbe tesszük, s ha kész a sütőből kivéve 2 doboz tejfölt 4
evőkanál porcukorral és 1 cs. vaníliás cukorral jól elkavarva
rásimítjuk.
|
|
|
|
|