Havas háztető
 
6 tojásból vizes piskótát sütünk, ha kihűlt hosszában vágjuk
3 felé. Az egyiket kicsit szélesebbre ez lesz az alja.
Barna krém: 15 dkg darált keksz, 15 dkg darált dió,
2 evőkanál kakaó, 20 dkg vaj (vagy margarin) ˝ deci rum,
20 dkg porcukor. Ezeket összedolgozzuk. A szélesebb
piskótára háztető formára rakjuk. A piskóta szélét hagyjuk
üresen, hogy a piskótákat rá tudjuk borítani.
Fehér krém: 10 dkg vajat, (margarint) 15 dkg porcukrot,
1 cs. vaníliás cukrot jól kikeverni. A kettő másik piskóta
lapot kenjük be ezzel a fehér krémmel, és a háztető formára
borítsuk rá a barna krémre.
Tetején lévő krém: 10 dkg vaj, (margarin), 10 dkg porcukor,
egy kis vérnarancs aroma, hogy a háztető piros legyen.
Ezeket is habosra keverni.  Ezzel vonjuk be a tetejét,
kókusz reszelékkel szórjuk meg.