Babapiskótás sütemény
 
20 dkg liszt, 1 egész tojás, 1 evőkanál kakaó, evőkanál tej,
1 evőkanál méz, 5 dkg zsír, (én margarint használok),
1 evőkanál szódabikarbóna.
Ezeket összegyúrjuk és 2 lapba megsütjük – tepsi hátán.
Krém: 20 dkg vaj, vagy margarin, 20 dkg porcukor,
2 cs. vaniliáscukor. Ezeket habosra keverjük.
Majd 6 evőkanál lisztet (kevés) tejjel, sűrűre főzzünk.
(annyi tejet, hogy jól keverhető,
csomómentes legyen)
Ha langyosra hűlt, akkor a krémmel összekeverjük.
Az egyik lapra tesszük a krém felét, majd rumba forgatott
babapiskótát teszünk rá. (gyorsan forgatni, mert hamar
felszívja a rumot, lehet egy kis vízzel is hígítani). Majd a
krém másik felét. Ez után ráhelyezzük a másik lapot.
Tetejére csokimázt teszünk.